Ford Fiesta

1.5 TDCi Style Lease | Airco | Navi | Cruise | Lichtmetaal |

Alles over de auto

Over de Ford Fiesta

De Ford Fiesta heeft een krachtig design, hij toont zelfverzekerd maar niet arrogant. Het is die uitstraling die deze auto zo aantrekkelijk maakt. Zijn rijkwaliteiten zijn navenant: achter het stuur van deze auto bent u iedere verkeerssituatie de baas, dankzij zijn krachtige motor en uitgekiende wegligging. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verder is de Ford uitgerust met: 14 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.
Audiosysteem en navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In de Ford Fiesta heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Rempedaal, handrem - allemaal niet meer nodig bij stilstaan op een helling. De hill hold control zet 'm onbeweeglijk en veilig vast tot u weer gas geeft.

Kilometerstand 199.942 km
Bouwjaar 2015
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 31 augustus 2024
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 97 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1499cc
Topsnelheid 178 km/h
Gewicht 1.036 kg
Wielbasis 249 cm
Lengte 410 cm
Breedte 172 cm
Hoogte 150 cm

Opties

Exterieur
Sportonderstel Elektronische remkrachtverdeling Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Buitenspiegels in carrosseriekleur Lichtmetalen velgen 14" Metaalkleur Afst. bed. voor centr. deurvergr.
Veiligheid
Airbag(s) side voor Airbag(s) knie Airbag bestuurder Hill hold functie Airbag(s) hoofd voor Airbag passagier Airbag(s) hoofd achter Elektronisch Stabiliteits Programma Bandenspanningscontrolesysteem Alarm klasse 1(startblokkering) Anti Blokkeer Systeem
Interieur
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Achterbank in delen neerklapbaar Elektrische ramen voor Airco Cruise control Stuurbekrachtiging
Infotainment
Multimedia-voorbereiding Spraakbediening Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Radio-cd/mp3 speler Navigatiesysteem
Overige
Technologie-pakket centrale vergrendeling
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelB
Verbruik (gemiddeld) 3.2 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 3 liter per 100km
CO2 uitstoot 82 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Bel ons gerust voor persoonlijk advies
0548-616215
NL
Totaal € 5.980
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 5.980