Bezorgen, afhalen, annuleren en retourneren

Uitleg over het bezorgen, afhalen, annuleren en retourneren van bestellingen via onze webshop

BEZORGEN VAN EEN BESTELLING:
Uw bestelling verzenden wij via PostNL.  
Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.
Wanneer u op werkdagen voor 12.00 uur besteld, zal indien voorradig, de bestelling dezelfde dag worden verzonden.
Na de bestelling ontvangt u van ons in uw mailbox, een PostNL track and trace code om het pakket te volgen. Via PostNL kunt u uw bezorgvoorkeuren aangeven. Zo bepaalt u zelf waar het pakket bezorgd moet worden als u bijvoorbeeld niet thuis bent.

AFHALEN VAN EEN BESTELLING:
U kunt uw bestelling, indien voorradig, ook bij ons op locatie afhalen aan de Bedrijvenweg 1 in Nijverdal. Dit kunt u tijdens het bestelproces, in de winkelwagen aangeven.
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17.30 uur en op zaterdag van 09:30 – 16:00 uur.
Alvorens uw bestelling bij ons af te halen, adviseren wij u om bij ons te informeren of het product voorradig is. Wij zijn bereikbaar op tel: 0548-616215 (ook WhatsApp)

ANNULEREN VAN EEN BESTELLING:
Zolang uw bestelling nog niet is verzonden kunt u deze annuleren.
Neem, tijdens werkdagen, via 0548-616215 telefonisch of via WhatsApp contact met ons op om de bestelling te annuleren.

RETOURVOORWAARDEN VOOR EEN BESTELLING:
Online aankopen kunt u volgens het herroepingsrecht, binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden annuleren. Gedurende deze termijn mag u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen.  Het is toegestaan het product net zo te bekijken of te proberen zoals dat ook mogelijk is bij een winkelaankoop*.
Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dient u contact met ons op te nemen via e-mail info@autobedrijfcartech.nl of tel: 0548-616215.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour gecrediteerd, mits het product in goede orde door ons retour ontvangen is. Tijdens het retourverzoek houden wij u per e-mail op de hoogte.
Wanneer u retourneert per post zijn enkel de kosten voor retour sturen vanaf uw locatie naar Autobedrijf Cartech voor uw rekening. Raadpleeg hierin, voor exacte tarieven, de website van uw vervoerder.
Deze kosten heeft u niet wanneer u retourneert op locatie.
Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen*, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

*LET OP:
-Producten die naar uw specificatie(s) gemaakt (maatwerk) of besteld zijn, kunnen niet geretourneerd worden.
-Producten welke beschadigd of onverkoopbaar zijn geraakt door aantoonbaar toedoen van de klant, kunnen niet geretourneerd worden.
-Voor verbruiksartikelen (vloeistoffen, sprays en geurconcentraten) geldt dat het niet nodig is om deze producten uit te proberen. Als deze producten gebruikt zijn of de beschermfolie of verzegeling is verwijderd, dan is de waardevermindering 100%.


RETOURNEREN OP LOCATIE:
U kunt uw aankoop rechtstreeks op locatie aan ons retourneren.
Breng altijd de producten compleet (inclusief alle accessoires behorende bij het product) in originele verkoopverpakking retour.
Geef de te retourneren producten bij ons af aan de Bedrijvenweg 1 in Nijverdal en laat uw verkoopfactuur zien.
Zo kunnen wij uw retour direct verwerken en het retourbedrag aan u uitbetalen.

RETOURNEREN PER POST:
Wanneer u uw aankoop per post aan ons retourneert, stuurt u altijd de producten compleet (inclusief alle accessoires behorende bij het product) in originele verkoopverpakking retour en voegt u het volledig ingevulde retourformulier toe.
Gebruik een stevige verzenddoos (of stevige envelop bij brievenbuspakket) om het artikel (of de artikelen) in te pakken, met zo nodig opvulmateriaal. Schrijf of plak nooit iets op de originele verkoopverpakking van het artikel en bewaar het retourbewijs van uw vervoerder.
Autobedrijf Cartech is niet aansprakelijk voor eventuele transportschade tijdens de retourzending.

Retouradres:
Autobedrijf Cartech
Bedrijvenweg 1
7442 CX Nijverdal


TERUGBETALING:
Als u van de bestelling afziet en wij uw retourzending per post, volgens de retourvoorwaarden, hebben ontvangen, sturen wij u een ontvangstbevestiging. Het aankoopbedrag, inclusief leveringskosten voor de heenzending, krijgt u uiterlijk binnen 14 dagen op uw bankrekening teruggestort.
Wij houden ons het recht voor om een retourzending niet of niet geheel terug te betalen, op het moment dat een product onverkoopbaar is geraakt door aantoonbaar toedoen van de klant, bijvoorbeeld bij verkeerde montage.

RUILEN VAN EEN PRODUCT:
Als u een ander product wenst te ontvangen, dan kunt u uw aankoop volgens de retourvoorwaarden retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop.