Marter hoogspanning verjager

Stap 2 in het verjagen van een steenmarter in en rondom uw huis, tuin en auto

Na de noodzakelijke voorbehandeling (klik hier voor de marter geurverwijderaar) kan als volgende stap in het verjagen van de marter, gebruik worden gemaakt van een ultrasone marterverjager inclusief hoogspanning contactplaten.

Wanneer verjagen door ultrasoon geluid niet afdoende werkt is er gelukkig nog een andere ongevaarlijke en effectieve oplossing om marters langdurig uit de buurt van de auto te houden. In de motorruimte wordt een eenvoudig te monteren hoogspanningsapparaat met ultrasoon geluid en meerdere, met hoogspanningskabel verbonden roestvrijstalen plus/min contactplaten, aangebracht. Zodra de marter met één van de contactplaten in aanraking komt, krijgt hij een elektrische schok -vergelijkbaar met het schrikdraad principe- en zal hij snel een andere schuilplaats zoeken.

De Stop&Go hoogspanning sets zijn eenvoudig uit te breiden met meer contactplaten danwel hoogspanningskabel, bijvoorbeeld bij grote motorruimtes.

De marterverjager met hoogspanningsapparaat op CR-batterij is uitermate geschikt voor EV-voertuigen met een kleine motorruimte.
Daarnaast werkt de marterverjager onafhankelijk van het boordnet, OBD2, EOBD en CAN-bus van de auto!

In onze werkplaats hebben wij de mogelijkheid om deze marterverjager voor u onder de motorkap van uw auto of camper te monteren. Dit is tegen meerprijs en afhankelijk van het merk/type auto.
Wilt u hiervoor een afspraak maken in onze werkplaats, klik dan hier.

Vergeet u niet om ook de eerste stap in de verjaging van een marter te volgen?
Wij leggen u dit graag -> hier <- uit.
Daarnaast kan de marter op nog 2 andere manieren verjaagd worden,
dit leggen wij u graag -> hier <- uit