Private Lease bij Autobedrijf Cartech

Rijd in uw droomauto voor een vast bedrag per maand

Bekijk het aanbod Private Lease auto’s

U rijdt het liefst in een auto die bij u past, ongeacht uw wensen of financiële situatie.
Bij Autobedrijf Cartech begrijpen wij dat maar al te goed.
Daarom hebben wij goed nieuws! Bij ons kunt u ook terecht voor private lease!

Klantadvies


Hoe werkt private lease?
In samenwerking met AutoCrew bieden wij via Hitachi Capital Mobility aantrekkelijke private lease contracten aan voor vele populaire merken en modellen, zowel voor nieuwe als gebruikte auto’s.
We passen maatwerk toe om te voldoen aan uw wensen en budget.

Met private lease betaald u een vast bedrag per maand, gedurende de afgesproken looptijd van het lease contract. U kunt kiezen uit 3, 4 of 5 jaar looptijd, op basis van 10.000 kilometer per jaar.
Rijdt u meer dan die 10.000 kilometer per jaar, dan betaald u achteraf een bescheiden meerprijs per extra kilometer. Rijdt u minder, dan krijgt u geld terug.

Met het vaste maandbedrag zijn al uw autokosten gedekt, behalve de brandstof. Zolang het contract loopt, betaald u dus niets voor onderhoud, APK, banden, motorrijtuigenbelasting en verzekering.

Occasions bij Autobedrijf Cartech

AutoCrew heeft gekozen voor private lease via Hitachi Capital Mobility, vanwege de gunstige voorwaarden waar u als klant van profiteert. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.
U betaald bijvoorbeeld geen meerprijs voor metallic lak of airconditioning. U hoeft geen aanbetaling te doen en aan het einde van het contract geen slottermijn.

Hoe zit het met uw schadevrije jaren?
Heeft u een flinke bonus-maluskorting opgebouwd door uw schadevrij jaren, dan hebben wij goed nieuws. Die jaren kunt u gewoon meenemen én gedurende uw lease contract blijven opbouwen. Uw auto is allrisk verzekerd en u heeft recht op gratis pechhulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week en ook in het buitenland. En als de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden, mag u gebruik maken van vervangend vervoer.

Occasion verkocht bij Autobedrijf Cartech

Via ons heeft u keuze uit vele populaire merken en modellen; zowel compacte auto’s als auto’s uit de middenklasse en SUV’s.
Veelgevraagde kleuren en uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar.

Bent u niet uit op het nieuwste model, maar wilt u gewoon voordelig en flexibel een betrouwbare auto rijden?
Dan is het leasen van een occasion wellicht iets voor u. U rijdt dan in een jonge, perfect onderhouden gebruikte auto, met de zekerheid en het comfort van een nieuwe.
Naast een nóg aantrekkelijker leasebedrag, profiteert u van extra flexibiliteit door een kortere contractduur. Ideaal voor mensen die zorgeloos en comfortabel willen autorijden, voor een scherpe prijs.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd in één van onze occasions? Of heeft u een vraag? Laat het ons weten, wij helpen graag!