Ford FOCUS Coupe-cabriolet

2.0 Titanium | Clima | Cruise | 17 Inch | Leer | Pdc |

Alles over de auto

Over de Ford FOCUS Coupe-cabriolet

Nice, Lugano, Marbella of gewoon Utrecht… deze cabrio brengt zelf de zomer mee. Kap omlaag en genieten maar! Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Ford Focus Coupé-Cabriolet heeft 130003 kilometer gelopen. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Het luxeniveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Deze Ford is voorzien van lederen versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Kilometerstand 130.003 km
Bouwjaar 2010
Kleur grijs
Interieurkleur Beige
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Cabriolet
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 4
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge

Technisch

Vermogen 145 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1999cc
Topsnelheid 208 km/h
Gewicht 1.436 kg
Trekgewicht 1.250 kg
Wielbasis 264 cm
Lengte 460 cm
Breedte 183 cm
Hoogte 146 cm

Opties

Interieur
Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel Binnenspiegel automatisch dimmend Lederen versnellingspook Voorstoelen verwarmd Cruise control Regensensor Aluminium interieur afwerking Lederen bekleding Airco (automatisch)
Veiligheid
Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag bestuurder Airbag passagier Airbag(s) side voor Anti Blokkeer Systeem
Exterieur
Metaalkleur Parkeersensor achter Lichtmetalen velgen 17" Dimlichten automatisch Keyless entry Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening mistlampen voor Elektronische remkrachtverdeling Verwarmde voorruit
Infotainment
Audioinstallatie met cd-speler Multimedia-voorbereiding

Milieu

EnergielabelD
Verbruik (gemiddeld) 8.3 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 6.3 liter per 100km
CO2 uitstoot 199 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Bel ons gerust voor persoonlijk advies
0548-616215
NL
Totaal € 10.980
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 10.980