Maatregelen Coronavirus

Voor uw en onze veiligheid

Maatregelen Coronavirus voor Autobedrijf Cartech

De gezondheid van onze medewerkers staat op de eerste plaats, daarom houden wij de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Onze werkplaats is GEOPEND!
In verband met het Coronavirus willen wij u doorgeven dat, zolang het verantwoord is, alle werkzaamheden in de werkplaats voortgezet worden volgens de reguliere openingstijden.
Wij zorgen ervoor dat u mobiel blijft en staan voor u klaar voor onderhoud, reparatie, diagnose, APK en alles wat met uw auto, bedrijfsauto of camper te maken heeft.
Wilt u een afspraak maken? Dit kan eenvoudig online

Onze showroom is op afspraak GEOPEND!
Dankzij de nieuwe maatregelen van de overheid mogen wij -op afspraak- de deuren van onze showroom weer openen voor bezoek. Zo is bezichtigen en afleveren van een occasion tijdens de reguliere openingstijden weer mogelijk vanuit onze showroom!
Om de nieuwe maatregelen zo gestructureerd en met zo min mogelijk risico in te vullen, heeft de overheid bepaalt dat een afspraak minimaal 4 uur van tevoren gemaakt moet worden. Daarnaast mogen wij tijdens de afspraak maximaal 2 klanten (excl. kinderen tot 12 jaar) tegelijk in de showroom ontvangen.

Bij bezichtigen van een occasion:
Omdat wij u graag een eerlijk en goed advies geven en u de ruimte willen geven om de occasion te bezichtigen en al uw vragen te beantwoorden, reserveren wij voldoende tijd voor uw afspraak.
Mocht u het niet zien zitten om een occasion in onze showroom te bezichtigen?
Dit kan ook veilig en vertrouwd vanuit huis! Bekijk hier onze digitale showroom.
Neem contact met ons op, om de online mogelijkheden -waaronder het bekijken van de occasion in een videogesprek- te bespreken.

Wij treffen de volgende voorzorgsmaatregelen:
-Onze werkplaats is niet toegankelijk voor bezoekers. In onze showroom is alleen de wachtruimte beschikbaar.
-Onze medewerkers en bezoekers dragen een mondkapje als zij zich in publieke ruimtes bewegen.
-Bij binnenkomst verzoeken wij u uw handen te desinfecteren. U kunt laten weten dat u er bent door op onze deurbel te drukken.
-Wij verzoeken u de autosleutels in de showroom over te dragen -in de daarvoor bestemde sleutelbak- en hierbij rekening te houden met 1,5 meter afstand tot elkaar.
-Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto.
Zij houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en nemen niet plaats naast u in de auto. Ook wassen zij regelmatig hun handen en dragen handschoenen tijdens de reparatie of het onderhoud aan uw auto.
Daarnaast maken wij in uw auto gebruik van beschermende middelen en worden contactpunten gedesinfecteerd.
-Alle contactpunten binnen ons bedrijf worden dagelijks gereinigd.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd in één van onze occasions? Of heeft u een vraag? Laat het ons weten, wij helpen graag!