AutoCrew Pechhulp

Ook bij pech de beste service!

Op AutoCrew Pechhulp kunt u rekenen!
Met de AutoCrew Pechhulp bent u altijd verzekerd van de beste hulp bij autopech. Voor een scherp tarief verzekert u uw auto tegen pech onderweg in Nederland of heel Europa. Waar en wanneer u ook pech krijgt, op de AutoCrew Pechhulp kunt u rekenen. En dat geeft wel zo’n prettig gevoel.

AutoCrew Pechhulp, altijd hulp bij pech onderweg
Door heel Nederland en zelfs in het buitenland kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag bellen. Waar u ook bent, de monteur van het dichtsbijzijnde AutoCrew-autobedrijf is snel ter plaatse om uw auto te repareren.
Samen met ruim 200 andere AutoCrew autobedrijven in Nederland zijn wij aangesloten bij Bosch. Omdat de meeste auto’s voor een groot deel gebouwd zijn met onderdelen van Bosch, hebben wij als AutoCrew een technische voorsprong. Onze monteurs volgen namelijk jaarlijks trainingen bij Bosch, waardoor we beschikken over kennis van elke auto, ongeacht het merk, model of de leeftijd. En dat merkt u, niet alleen wanneer u de auto door ons laat onderhouden, maar ook bij pech onderweg.
Deze AutoCrew specialisten, verdeeld over het land, zorgen voor de snelste en beste diagnose en zorgen ervoor dat u weer snel en veilig op weg kunt.

Autopech?
Geen nood: Bel met AutoCrew Pechhulp (088-8778097) en hulp is onderweg!
AutoCrew pechhulp doet wat nodig is om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.
Is reparatie ter plaatse niet mogelijk, dan wordt de auto naar ons aan de bedrijvenweg 1 in Nijverdal gebracht voor diagnose en reparatie.

Autopech in het buitenland
Ook bij autopech in het buitenland kunt u rekenen op AutoCrew pechhulp.
Bij pech onderweg wordt uw auto zo mogelijk ter plaatse gerepareerd. Kan dit niet, dan zorgt AutoCrew pechhulp voor vervoer naar een autobedrijf in de buurt. Is reparatie daar niet mogelijk, dan zorgt AutoCrew pechhulp voor repatriëring van uw auto naar Nederland. En AutoCrew pechhulp zorgt voor vervangend vervoer, zodat u verder kunt. Goed om te weten: de pechhulp is er ook voor caravans en aanhangers!

Snelste hulp bij pech onderweg
Gaat u voor de zekerheid van de beste en snelste hulp bij pech onderweg?
En wilt u direct AutoCrew pechhulp afsluiten? Dat kan bij ons!
Afsluiten is heel eenvoudig. Dat kan bij ons op ieder gewenst moment.
U sluit AutoCrew pechhulp af op het kenteken van uw auto. Dat betekent dat iedere bestuurder met een geldig rijbewijs welke de auto bestuurt, gebruik kan maken van deze pechhulp service. Zo bent u altijd verzekerd van vakkundige hulp bij pech onderweg!
Wij bieden verschillende pakketten aan, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, zodat de AutoCrew Pechhulp aansluit bij uw wensen.

Meer weten over de AutoCrew pechhulp tarieven en voorwaarden?
Of heeft u andere vragen over de AutoCrew pechhulp,
neem van maandag t/m vrijdag van 08.00-17.30 uur of zaterdag van 09.30-16.00 uur contact met ons op via tel: 0548-616215 of mail naar info@autobedrijfcartech.nl
Dan leggen wij u graag uit hoe AutoCrew pechhulp voor u werkt.
Of bekijk onderstaand alvast de voorwaarden.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd in één van onze occasions? Of heeft u een vraag? Laat het ons weten, wij helpen graag!