Aircoservice bij Autobedrijf CartechAirco onderhouden, rijcomfort verzekerd!

De airconditioning is een zeer aangenaam comfortsysteem waarmee inmiddels veel auto's zijn uitgerust. Heerlijk koel in de zomer en snelle ontwaseming van uw ruiten in de winter.
Dit extra comfort behoeft natuurlijk wel extra onderhoud. Hier kan Autobedrijf Cartech u bij adviseren.
Een slecht gebruik van uw airconditioning kan namelijk leiden tot gezondheidsproblemen (keelontsteking, irritaties, allergie├źn,...) of mechanische defecten aan het systeem (verstopte filters, gebrek aan vloeistof, defecte compressor,..)

Hoe gaat u goed met uw airco om?
- De airconditioning dient niet alleen om het interieur in de zomer te koelen. Het systeem kan ook worden gebruikt om het interieur te verwarmen en om de lucht te drogen, zodat de ramen in de winter sneller kunnen worden ontwasemd.
- Schakel uw airconditioning ten minste 1 keer in de twee weken in, ook in de winter. Hierdoor worden de onderdelen van het systeem gesmeerd en wordt voorkomen dat de afdichingen slijten en er lekkages ontstaan. Ook wordt de ontwikkeling van micro-organismen voorkomen.
- Als de airco een onaangename geur geeft, dan is het verstandig om uw aircosysteem te laten reinigen en zuiveren met een aicoreinigingsmiddel. Dit reinigingsmiddel verwijderd de bacteri├źn en schimmels die zich in het aircosysteem gevormd hebben.
- Laat het koudemiddelniveau van het circuit regelmatig controleren. Deze controle kan Autobedrijf Cartech voor u uitvoeren. Een circuit verliest gemiddeld namelijk 10% vloeistof per jaar.
- Hoge kosten aan het aircosysteem kunt u voorkomen. Laat uw airco tenminste 1x per jaar controleren en eens per 2 jaar opnieuw afvullen.

Voor onderhoud aan uw airconditioning bent u bij Autobedrijf Cartech aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste apparatuur en kennis om uw airco in topconditie te houden.

Wilt u een afspraak maken voor een airco service aan uw auto?
U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0548-616215