Alles draait om u als klant!

Autobedrijf Cartech maakt het u graag zo comfortabel mogelijk wanneer u uw auto bij ons brengt voor bijvoorbeeld een APK keuring, onderhoudsbeurt of een reparatie. Mocht het langer duren dan u had verwacht? Dan kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Wilt u ontspannen, fietsen of gelijk weer door?
- Neem plaats aan onze sfeervolle "stamtafel" in de showroom of onze royale zithoek. U kunt hier onbeperkt koffie, thee en water gebruiken. U kunt wat lezen of via gratis en onbeperkt Wifi gewoon aan het werk gaan. 
- Aan de kinderen is ook gedacht. Met een speelhoek, waar voor elke leeftijd wat wils is, zal uw kind zich niet snel bij ons vervelen.
- Neem in de showroom een kijkje in onze speciaal ingerichte "autotechniek in beeld" hoek. Hier krijgt u uitleg over verschillende autotechniek gerelateerde werkzaamheden en niet alledaagse auto-onderdelen.
- Pak (bij beschikbaarheid) onze comfortabele leenfiets en ga heerlijk een blokje om.
- Wilt u liever niet wachten? Vraag bij het maken van een afspraak om vervangend vervoer, en wij reserveren deze voor u. U krijgt dan gratis een vervangende auto mee en betaald alleen de door u gemaakte brandstofkosten.

Autobedrijf Cartech is er geheel op gericht het u naar de zin te maken. 
Heeft u suggesties of ideeën? Laat het ons weten!