Coronamaatregelen voor Autobedrijf Cartech


In verband met het Coronavirus willen wij u doorgeven dat, zolang het verantwoord is, alle werkzaamheden binnen ons bedrijf voortgezet worden en onze werkplaats en showroom geopend blijft volgens de reguliere openingstijden.
De gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers staan hierbij op de eerste plaats, daarom houden wij de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de overheid

Uiteraard bent u welkom binnen ons bedrijf maar wij willen u met klem vragen om uw afspraak of uw bezoek aan ons bedrijf uit te stellen in het geval u last heeft van neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts.

Wij staan voor u klaar!

Werkplaats:
Heeft u een afspraak gepland staan?
Zonder tegenbericht gaan alle reeds geplande afspraken gewoon door. Indien een afspraak om onvoorziene redenen niet door kan gaan, dan nemen wij contact met u op.
Omdat wij in deze periode u niet terug naar huis of naar uw werk brengen, kunt u gebruik maken van onze gratis vervangend vervoer service.
Gaat u liever de deur niet uit? Dan bieden wij een haal- en brengservice voor uw auto.
Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de meest geschikte oplossing.
Wilt u een afspraak maken?
Wij verzoeken u om uw afspraak telefonisch of via WhatsApp (0548-616215) te maken. Ook kunt u eenvoudig gebruik maken van onze online afspraakplanner op onze website.

Showroom: 
Heeft u interesse in één van onze occasions?
Ook in dit geval begrijpen we het als u liever niet de deur uitgaat.
Met de 'techniek' van tegenwoordig kunnen wij veel voor u betekenen en u op verschillende manieren van extra beeld- en videomateriaal voorzien. Onze informatieverstrekking kan bijvoorbeeld via een videoverbinding of natuurlijk 'gewoon' telefonisch of via de mail.
Laat het ons weten, wij staan voor u klaar.

Wij treffen de volgende voorzorgsmaatregelen: 
- Onze receptie en werkplaats zijn niet toegankelijk, wij verzoeken u de autosleutels in de showroom over te dragen en hierbij rekening te houden met 1,5 meter afstand tot elkaar.
- Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Zij wassen regelmatig hun handen en dragen handschoenen tijdens de reparatie of het onderhoud aan uw auto. Bij binnenkomst worden de sleutels ontsmet, als ook de deurgrepen, versnellingspook en het stuur. Hetzelfde geldt voordat de auto door u, na reparatie of onderhoud, in ontvangst wordt genomen. 
- De deurgrepen in onze showroom, de klantenwachtruimte en het toilet worden meerdere keren per dag ontsmet en schoongemaakt. Daarnaast is bij het toilet de mogelijkheid om uw handen te wassen.

Mocht de situatie in de komende periode wijzigen, dan kunt u deze informatie op deze pagina en op onze sociale mediakanalen nalezen.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.
En nog veel belangrijker, zorg goed voor elkaar en hanteer de richtlijnen van het RIVM.

Team Autobedrijf Cartech